Якщо ви хочете мати масу позитивних емоцій, то вам слід завітати до нашого класу.
Так, це ми, семикласники , запрошуємо у гості до себе.

/Files/images/7_01.jpg




















Ми веселі і дружні, нам дуже подобається гімназія, у яку ми прийшли з різних шкіл району у 2009 році. У кожного з нас свої неповторні здібності та таланти, про які ми заявили на величному святі – Посвяті у гімназисти.

/Files/images/7_05.jpg






















За три роки, які вже пройдено у гімназії, ми зрозуміли, що кожен має великий потенціал здібностей, але вони розкриваються у процесі великої, наполегливої, щоденної праці.

Цього року учні нашого класу вперше приймали участь у районних олімпіадах і досягли високих результатів: це Семенина Вікторія , Плоска Ольга, Постоловська Світлана. На обласному рівні Вікторія представляла наш район у Шевченківському конкурсі, Світлана зайняла призове місце у конкурсі «Податки очима дітей», за що премійована путівкою у Крим.

А взагалі-то у кожного- свої перемоги та вершини. Тож докладніше про це:

  • Банадига Руслана – справжня майстриня виготовлення прикрас з бісеру, художник-початківець, любить географію, літературу, уроки образотворчого навчання.
  • Бобко Олег – майбутній музикант, грає на саксофоні, захоплюється історією, географію, любить подорожувати.
  • Бобко Степан – спортсмен-початківець, улюблені предмети – географія, література, фізкультура, майстерний оповідач та гуморист.
  • Гарматюк Микола – незмінний ведучий усіх шкільних свят, юний декламатор-читець, який вже має досвід виступів на районній сцені. Гарно малює, грає у футбол, захоплюється літературою.
  • Гринчишин Тетяна – артистична натура, яка впевнено йде до своєї вершини. Учасниця всіх шкільних та районних концертів, призер обласного конкурсу читців, неодноразовий переможець різноманітних конкурсів малюнка. Улюблені предмети – образотворче мистецтво, географія, математика, іноземні мови.
  • Гуменна Ірина – любить подорожувати, пізнавати нове і таємниче, захоплюється дизайном одягу, експериментує і не боїться новизни, чудово танцює хіп-хоп. Улюблені предмети – література, іноземні мови, біологія.
  • Куликівська Ірина – втілення чарівності та загадковості, наполеглива у праці, має неабиякі здібності у сфері дизайну, створення краси навколо себе, грає на фортепіано, захоплюється спортом, вирощує квіти, з задоволенням спішить на уроки математики та іноземних мов.
  • Медвідь Тарас – юний футболіст, знавець історії спорту, сумлінно працює під час навчальних занять та в позаурочний час, улюблені предмети – географія, історія, трудове навчання.
  • Постоловська Світлана – справжній поліглот, відмінниця навчання, танцює хіп-хоп, пише вірші, учасниця та переможець багатьох конкурсів, багато подорожує, улюблені предмети – англійська та українська мова, хімія, фізкультура.
  • Плоска Ольга – майстерна оповідачка, відмінниця навчання, грає на сопілці, любить фантазувати, подорожувати, учасниця та призерка спортивних змагань з легкої атлетики, олімпіад.
  • Семенина Вікторія – лідер у навчанні, староста класу, переможець шкільних та районних олімпіад, трудолюбива і наполеглива, не відступає перед труднощами, відповідальна і товариська, любить усі предмети, а особливо фізику та літературу, пише оповідання та вірші.
  • Яворівська Маряна – наполеглива, відповідальна, відмінниця навчання, захоплюється вишиванням та читанням, любить та вміє працювати на клумбах, багато часу приділяє своєму духовному розвитку.
  • /Files/images/7_03.jpg

/Files/images/7_02.jpg

/Files/images/7_04.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi