Напружений навчальний рік відзначився новими здобутками

Завершився навчальний рік, який був важким і напруженим. Вся робота педагогічного колективу була спрямована на вирішення нашого основного завдання – підвищення рівня та якості навчання і виховання наших учнів.

/Files/images/f1.jpg




















Треба відмітити, що ми зробили дуже багато за цей рік маємо вагомі здобутки. Перш за все ми пишаємося, що переважна більшість наших учнів завершують навчальний рік з оцінками високого та достатнього рівнів .

/Files/images/gim12.jpg





















9 учнів нагороджені золотими та срібними медалями. Це Боросюк Мар'яна, Недогонова Анастасія, Франчуки Марта і Христина; Баліцька Олександра, Булат Софія, Грабовська Юлія, Бігус Наталія, Забитівська Христина.

/Files/images/11kl_1.jpg





















Одним із основних показників є результативність учнів в предметних олімпіадах різних рівнів. Так в цьому році наші учні взяли участь в 17 олімпіадах, виборовши 28 призових місць, що дало нам змогу зайняти І рейтингове місце серед навчальних закладів району.

Високі результати показали учні на олімпіадах з іноземних мов, української мови, історії, правознавства, географії та математики. На обласному рівні у нас 6 призових місць: з історії та правознавства І та ІІ місця, з української мови, географії та трудового навчання – ІІІ місце (Завербна Марія, Франчук Марта та Франчук Христина, Недогонова Анастасія).

У 2012 р. двоє учнів (Гарматюк М., Куликівська І.) стали переможцями Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт «Екологія води у нашому житті». Юні науковці неодноразові учасники молодіжних, науково-практичних конференцій міжнародного рівня: європейський семінар журналістики для молоді (м. Гамбург), Міжнародна конференція в Берліні «Чорнобиль – 25 років потому», навчально-пізнавальна екскурсія до музеїв техніки в Мюнхені, Національний етап Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості «Intel-Еko Україна 2011».

/Files/images/gim2.jpg

Творча обдарованість реалізовується через роботу гуртків, клубів, студій, спортивних секцій.

/Files/images/gim3.jpg




























/Files/images/gim11.jpg






















Заслуговує на увагу робота студії образотворчого мистецтва, журналістського клубу, Євро клубу, літературного, вокально-хорового гуртків. Щороку учні гімназії є переможцями різних інтелектуальних, творчих конкурсів та мистецьких фестивалів усіх рівнів. Марія Завербна - переможець ІV етапу мовно-літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка (2012) та переможець ІІІ етапу (2013) а також вона - переможець ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» (2013).

/Files/images/gim9.jpg





















Зусиллями педагогічного, учнівського та батьківського колективів розроблено та втілено в життя низку освітніх та соціально важливих проектів, які відзначені високими урядовими та міжнародними нагородами.

Члени МАН України принесли 6 призових місць на обласному етапі (Франчук М.і Х., Ганьбергер В., За вербна М.), а також на Всеукраїнському рівні в Києві. Зав науково-дослідницькі роботи з історії та правознавства поповнили нашу скарбничку 2-ма першими місцями, та 2-м – з всесвітньої історії. Це додасть їм 50 балів до ЗНО та отримувати Президентську стипендію протягом року в розмірі 1100 грн щомісяця. Це вже 5 Президентських стипендіатів.

Учениця 10 класу Завербна Марія здобула ІІІ місце ІІІ Всеукраїнському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім.. Т.Г.Шевченка.

Протягом року у США навчалася за програмою ФЛЕКС Шнир Софія, показавши там хороших рівень навчальних досягнень.

Наші учні взяли участь більш як в 20 –ти конкурсах і проектах різних рівнів, благодійних акціях, трудових десантах, зміцненні навчально-матеріальної бази.

Кiлькiсть переглядiв: 382

Коментарi