/Files/images/RIP_7.jpg Учні 5 класу успішно пройшли процес адаптації в гімназії. Вони гарно вчаться і беруть активну участь у гімназійному житті. Найбільше захоплення хлопців - футбол. З м'ячем вони не розлучаються не тільки на уроках фізкультури, а й на перервах. Дівчата ж -справжні артистки. Жодне свято не обходиться без їхньої участі.

/Files/images/RIP_8.jpg

До 150-річчя з дня народження митрополита А. Шептицького у гімназії був проведений флеш-моб, у якому були задіяні і п'ятикласники. Закінчився флеш-моб спільним виконанням Гімну України всіма учнями гімназії.

/Files/images/pos5_1.jpg

Пробують свої сили наймолодші гімназисти і у науковому товаристві «Думка». На захисті наукових робіт учні 5 класу здобули перемогу: секція «Історія» Софія Ковбасюк-2 місце, Олександр Меліш та Вікторія Кармазин-3 місце, секція «Інформатика» Андрій Ленар-1 місце.

/Files/images/pos5_2.jpg

Долучилися п'ятикласники і до виготовлення оберегів для воїнів АТО. На уроках трудового навчання вони виготовляли обереги-ангелочки, які згодом були передані на передову.

До 201 річниці від дня народження Т. Шевченка у гімназії пройшов марафон «Борітеся-поборете», де учні та вчителі читали поезії Кобзаря. І знову відзначилися наймолодші. З уст Христини Слівінської, Христини Ремез, Яни Грицишин та Вероніки Булат линули полум'яні вірші Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi