Цього року наш клас розпочав свою роботу в трохи зміненому складі: до нас прийшли троє нових учнів Пасічник Ігор, Костюк Мар’ян та Бойко Ольга. Однак, не зважаючи на такі зміни, ми і надалі продовжили наполегливо іти до успіху.

/Files/images/DSC04878.JPG

Наше життя у гімназії насичене різноманітними подіями, які стають поштовхом до розвитку. Учні можуть проявити свої таланти та вміння. Розкрити себе, свою індивідуальність. Кожен рік це ще один шанс заявити про себе. Індивідуальна праця кожного і праця колективу – основні складові успішної роботи.

Перший урок у школах району, як і в школах всієї України, був присвячений темі: «Україна – єдина країна». Його проведення було спрямоване на утвердження єдності України, неподільності її території.

Цей рік, як і попередній, приніс нам багато нових досягнень. Зокрема, участі в олімпіадах та конкурсах, співпраця з Малою академією наук та робота у товаристві « Думка». Окрім трудових буднів у нас було ще й участь у розважальних заходах.

/Files/images/is2.jpg

Протягом року було багато олімпіад з різних предметів і ми показали такий результат:

  • Банадига Руслана – 3 місце в районній олімпіаді з географії, 2 з економіки, 4 з біології;
  • Костюк Мар’ян – 1 місце в районній та 3 місце в обласній олімпіаді з історії;
  • Коваль Діана – 2 місце в районній олімпіаді з німецької мови;
  • Гуменна Ірина – 4 місце в районному етапі мовно- літературного конкурсу ім. Петра Яцика;
  • Семенина Вікторія – 1 місце в районній та 5 місце в обласній олімпіаді з хімії та з української мови, 2 місце в районній олімпіаді з фізики, 4 місце з математики, 2 місце з правознавства.

Учні нашого класу Семенина Вікторія, Пасічник Ігор, Костюк Мар'ян та Гринчишин Тетяна захистили свої наукові роботи на конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт в Малій академії наук і показали хороші результати:

  • Семенина Вікторія – 2 місце з правознавства

25 листопада у Теребовлянському навчально-виховному комплексі відбулася науково-практична конференція " Гімназії Галичини – світочі науки і прогресу". З доповідями виступали гімназисти та вчителі семи гімназій Тернопільської області, зокрема й учні Зборівської державної української гімназії ім. Романа Завадовича , серед яких Семенина Вікторія. учениця 10 класу . Вона ознайомила присутніх з історією та сьогоденням Зборівської гімназії

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права 01 грудня 2014 року в Зборівській державній українській гімназії ім. Романа Завадовича вже втретє проходив 11-й Міжнародний Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини "Docudays UA". Тож ми мали змогу взяти участь в перегляді і обговоренні цього фільму.

/Files/images/Флешмоб.jpg

Участь у флешмобі «Молитва за Україну»

Потрібно згадати і про участь команди гімназії, яка була в більшій мірі сформована на основі нашого класу в регіональному турнірі 14-го Чемпіонату Тернопільської області з інтелектуальних ігор "УНІКУМ". Команда виборола 4 місце, її учасники Банадига Руслана, Гринчишин Тетяна, Коваль Діана, Костюк Мар'ян.

Кожен із учнів нашого класу написав хоча б одну наукову роботу в товаристві «Думка» і тепер усі з нетерпіння і схвилюванням чекають на захист. для когось цього року він буде вперше, а хтось уже мав змогу випробувати себе у такому виді діяльності.

У нас відбулися Шевченківські дні. Учні нашого класу декламували вірші Тараса Григоровича, а також взяли участь у флешмобі декламування «Заповіту» іноземними мовами. Діана Каваль – німецькою, Банадига Руслана – французькою. Гринчишин Тетяна взяла участь у районному конкурсі присвяченому знаменній даті дня народження Кобзаря.

Учні нашого класу часто роблять дописи у гімназійну газету «Журавлик».

Кiлькiсть переглядiв: 332

Коментарi