Ми - одинадцятикласники.

/Files/images/RIP_1.jpg Всього нас семеро: один хлопець (Ленар Ігор) та шість дівчат( Бігус Ірина, Веретільник Марія, Грицай Марія, Гуменна Марія, Очкусь Любов, Хованець Антоніна). Кожен з нас по-своєму обдарований. Учні класу активні в шкільній діяльності. Дівчата співають в ансамблі «Надія» та гімназійному хорі, беруть участь в різноманітних конкурсах .

Єдиний хлопець нашого класу є фанатом футболу. Своє захоплення до гри він проявив ще у 8 класі. Цьогоріч він захищав честь гімназійної команди на районних змаганнях.

Бігус Ірина вже третій рік є старостою класу, а протягом 2013-2014рр. була президентом гімназії.

/Files/images/RIP_2.jpg

Веретільник Марія проявила себе в багатьох творчих конкурсах, неодноразово займала призові місця на конкурсах та олімпіадах з образотворчого мистецтва, трудового навчання та інформаційних технологій ,веде свою рубрику у гімназійній газеті «Журавлик» та пише вірші.

Грицай Марія є активною слухачкою МАН. Два рази вона захищала наукові роботи з історії України на обласному етапі, зайнявши друге місце в 2014р. та третє в 2015р.

/Files/images/DSC04871.JPG

Гуменна Марія обдарована надзвичайним голосом. Часто виступала на сцені Зборівського будинку культури.

Очкусь Любов має хист до вивчення природничих наук, таких як біологія та хімія. Цього року вона успішно справилася із завданнями на олімпіаді з хімії, зайнявши 3 місце в районі.

Хованець Антоніна захоплюється вивченням англійської мови та вільно володіє нею.

Ми дуже дружні. Найбільше це виявляється у спільних справах, захопленнях: організовуємо тематичні вечори та дискотеки, екскурсії вихідного дня, дбаємо про гімназійні клумби.

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi