З першовереснем ми стали гімназистами. Нас тепло вітали на святі першого дзвоника, виділивши місце в центрі майданчика та вручивши символічні подарунки. Але офіційно за доброю традицією нашого закладу були прийняті в лави гімназистів в день посвяти п’ятикласників у гімназисти.

/Files/images/посвята.jpg/Files/images/посвята 2016.jpg



















Кожен учень продемонстрував свої вміння, юні таланти. А їх дуже багато. Ми гарно малюємо,співаємо, дехто грає на гітарі і не тільки. До того ж є жартівники. Серед нас також є молоді поети, які гарно декламують та пишуть вірші.















Свої таланти проявляємо на гімназійних святах. 19 грудня в гімназії відбулися літературні читання творів Романа Завадовича, поета, ім’ям якого названий наш навчальний заклад. Антонів Олександр, Баліцька Аліна, Бардокіна Любов, Буляниця Надія, Вербіцький Андрій, Лотоцька Крістіна, Паньків Ірина, Семенина Аліна, Худик Ростислав прочитали уривки з казки «Пригоди Гномика Ромтомтомика».
Ми запровадили традицію – День іменинника – наше класне свято, програма якого завжди цікава і насичена. Проводяться різноманітні конкурси, завдання та задачі на кмітливість.
Після розваг на іменинників чекають подарунки – горнятко з фотографією класу. Далі іменинники пригощають всіх солодощами та піцою.
/Files/images/suV2lkTLL0U.jpg
Ми здружились, тому разом часто весело і цікаво проведимо вихідні дні. У березні разом з батьками та класним керівником, Мельник Марією Василівною, відвідали розважальний комплекс «Подоляни». Ми з цікавістю переглянули фільм «Життя і мета собаки» у форматі 2D. Далі суботня мандрівка привела нас до майстерні карамелі. Там ми придбали цукерки та мали можливість подивитися на майстер-клас з її виготовлення. Як відомо, не хлібом єдиним живе людина. З великим задоволенням придбали у книгарні «Є» цікаві книги. Завершилась суботня подорож в піцерії «Челентано».

/Files/images/піца.jpg

Навчальний рік позаду. У кожного є свої здобутки, особисті перемоги. В нашому класі дуже багато відмінників. Вітаємо їх!
Це : Антонів Олександр, Баліцька Аліна, Леськів Вероніка, Панас Костянтин, Оленин Ірина, Семенина Аліна, Хмиз Дмитро, Худик Ростислав
Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi