Наші навчальні здобутки

Відмінники: Берлізева Анастасія, Борик Алла, Манащук Роксолана, Павлович Дарина
Ми гордимося нашим ерудитом Власенком Володимиром. Він виборов І місце з математики на районній олімпіаді.
У травні наші учні представляли на обласному конкурсі дослідницьких робіт учнів 6-8 класів МАН України свої перші наукові дослідження.
Роботи були представлені в секціях історичного краєзнавства - Борик Алла - диплом ІІІ ст. , філології - Будник Анастасія -диплом ІІ ст. та математики - Берлізева Анастасія - диплом ІІІ ст..

/Files/images/ман_2017_05.05.jpg












Спорт - запорука здоров'я

Ми пишаємось Марією Мочук нашою гімназійною спортсменкою,яка здобула багато перемог в легкій атлетиці, з бігу на 600 метрів вона здобула І місце у ХХХІІ традиційних Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики на призи "Придністров'я".

/Files/images/IMG_20170403_143638.jpg

Ми активні учасники спортивних змагань та ігор. Брали участь у військово-патріотичній грі "Клич лицарів", приуроченій Дню захисника України. У програмі було передбачено виконання різних спортивних вправ: "Біг по купинах", "Маятник", "Смуга перешкод". Учні змагалися у стрільбі з пневматичної зброї,згинання і розгинання рук в упорі лежачи від гімнастичної лави (дівчата) та підтягуванні на перекладині (хлопці) та, звичайно, у перетягуванні линви.
В особистому заліку високі результати показали: Павлович Станіслав - стрільба; підтягування - Дрозда Святослав; Дзядикевич Юля -згинання і розгинання рук в упорі лежачи від гімнастичної лави.

/Files/images/яююя.jpg


Наші творчі таланти

Свої таланти ми показали під час конкурсу-фестивалю «Свята Покрова», присвяченому Дню захисника України.
Стельмах Владислав, Миськів Ростислав, Гураль Вадим заклично і впевнено продекламували вірш Василя Симоненка «Коли крізь розпач випнуться надії». Будник Анастасія артистично виконала авторський вірш Надії Якубець «Кожному…» Також на розгляд журі була представлена музична композиція «Матінка земля», яку виконала Павлович Дарина
Жодне свято не обходиться без наших соловейків Румяної Анастасії та Павлович Дарини.
Кiлькiсть переглядiв: 378

Коментарi