У морі нових звершень і перемог...

Сьомий клас - країна незвіданості й загадковості. Але нам так кортить дослідити закони її існування!!! Тому з новими силами і "широко розплющеними очима" ми мандруємо стежками наукових дисциплін, дбайливо й уважно збираючи в дорозі різноманітні скарби, аби бути гідними титулу "Гімназист-семикласник".
А нагород чимало вже завоювали у " наукових турнірах" :
  • Яна Грицишин - I місце (II етап, Шевченківський конкурс);І місце (ІІ етап, математика), III місце (III етап, математика);
  • Тетяна Кулик - II місце (II етап, українська мова і література);
  • Христина Ремез - I місце (II етап, фізика).
Наші відмінники: Грицишин Яна, Кармазин Вікторія, Комар Олександр, Кулик Тетяна, Ремез Христина. Вітаємо!
У травні наші учні представляли на обласному конкурсі дослідницьких робіт учнів 6-8 класів МАН України свої перші наукові дослідження.
Роботи були представлені в секціях географії (Ковбасюк Софія - диплом І ст., Кулик Тетяна та Ремез Христина - дипломи ІІІ ст. ), Історії України (Комар Олександр- диплом ІІ ст. ), етнографії (Кармазин Вікторія -диплом ІІІ ст. ), філології (Грицишин Яна -диплом ІІ ст.).

/Files/images/ман_2017_05.05.jpg

Будемо старатися й надалі відшукувати перли у наукових глибинах.
Ми активні учасники спортивних змагань та ігор. Брали участь у військово-патріотичній грі "Клич лицарів", приуроченій Дню захисника України. У програмі було передбачено виконання різних спортивних вправ: "Біг по купинах", "Маятник", "Смуга перешкод". Учні змагалися у стрільбі з пневматичної зброї,згинання і розгинання рук в упорі лежачи від гімнастичної лави (дівчата) та підтягуванні на перекладині (хлопці) та, звичайно, у перетягуванні линви.
/Files/images/яююя.jpg
В особистому заліку високі результати показали: Костюк Анатолій - стрільба; підтягування - Костюк Анатолій, Стельмах Богдан; Руда Ольга, Ремеза Оксана -згинання і розгинання рук в упорі лежачи від гімнастичної лави.
Заслужену перемогу здобула команда учнів нашого 7 класу.
Кiлькiсть переглядiв: 342

Коментарi