Перший важливий рубіж подолано

Ми завершили перший важливий рубіж – завершили 9-ий клас і склали досить успішно наші перші три ДПА. Ми майже дорослі і стоїмо перед вибором: училище чи ліцей або продовжити «гризти граніт науки» в гімназії.
/Files/images/IMG_20180316_150052.jpg
Цей навчальний рік був надзвичайно насиченим і навчанням плановим, і навчанням за інтересами, і цікавою дослідницькою роботою, і спортивно-масовою та музичною творчою.
Наполегливою працею 5 учнів здобули на свідоцтво з відзнакою: Грибачова Марта, Михайлишин Марія, Павлович Назар, Романів Олександр, Хом’як Ангеліна.
Особливі успіхи наших ерудитів
  • Англійська мова Грибачова Марта – І-е місце в районних змаганнях,
  • Українська мова Грибачова Марта - ІІ-е місце в районних змаганнях та призове на обласних змаганнях,
  • Німецька мова Романів Олександр -ІІІ-є місце в районних змаганнях,
  • Історія Хом’як Ангеліна - ІІ-е місце в районних змаганнях,
  • Трудове навчання Сакали Олександра -ІІІ-є місце в районних змаганнях,
  • Правознавство Сакали Дарія - ІІ-е місце в районних змаганнях,
  • Мовно - літературний конкурс ім. Тараса Шевченка Чорній Інна - 1-е місце в районному етапі та призове на обласному,
  • Конкурс знавців української мови ім. Петра Яцика Грибачова Марта – І-е місце в районному етапі та ІІ-е обласному та IV-у фінальному етапі змагань.
Тому Грибачову Марту названо «кращим учнем» у старшій віковій групі .
Наш клас був залучений до реалізації проектів «Від дня толерантності до року толерантності», «Рух опіки», «Зборів крокує у Європу», благодійних акцій «Від серця до серця» , «Назустріч мрії», «Подаруй посмішку».
За сприяння волонтера Корпусу миру США в Україні реалізовано творчий проект анти(Інсайдер). Разом з учнями 8-го класу ми створили 5 відеофільмів просвітницької тематики для молоді, успішно працював клуб знавців англійської мови.
/Files/images/Кубок ректора.jpg
Сакали Олександра працювала в районній школі управлінської майстерності по реалізації лідерських проектів «Пишемо історію нашого успіху» ( в рамках Програми «Демократична школа») та «Лідер року-2018» .
Члени журналістського клубу були учасниками дводенного тренінгу з участю журналістки Надії Величко –позаштатного кореспондента радіо «Ера» та телеканалу «Чернівці» в рамках проекту «Журналістика, як засіб діалогу в Зборівській громаді».
Команда гімназії, основу якої складали наші дев'ятикласники, нагороджена Кубком начальника Головного територіального управління юстиції області за перемогу в регіональному турнірі судових дебатів. Ми також брали участь у Всеукраїнській конференції «Формула успіху правової держави очима дітей» в ТНЕУ.
Ми були учасниками інтелектуальної гри «Унікум», призерами районного етапу інтелектуального конкурсу «Вундеркіндери», учасниками мобільного лекторію МАН, наукових пікніків, різноманітних творчих та інтелектуальних конкурсів.

І з великою впевненістю вважаємо, що ми НАЙКРАЩІ!

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi