Оглядаючи пережите...

Ось і добігло кінця тепле, барвисте літо, і ми стоїмо на порозі незвіданого 10 класу. А як же важко прощатись із старим 9 класом, який хоч і був досить напруженим, проте залишив нам безліч спогадів. Цей рік видався дуже успішним, оскільки багато учнів нашого класу гідно показали себе на різних конкурсах та олімпіадах. Великих успіхів вдалось досягти Грибачовій Марті, яка виборола 2 місце у ІV етапі Міжнародного конкурсу ім. Петра Яцика, диплом ІІІ-го ступеня у ІІІ етапі олімпіади з англійської мови та 1 місце у ІІ етапі конкурсу малюнка «Свята Покрова». Учениця була запрошена на обласний захід «Гордість і надія Тернопілья», де отримала диплом та грошову винагороду.
Також немалих успіхів досягла Інна Чорній. Вона посіла 1 місце у ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка та І місце у ІІІ етапі конкурсу поезії.
Своєю активністю та успішністю також відзначились такі учні: Романів Олександр( 3 місце у ІІ етапі олімпіади з німецької мови ), Сакали Олександра( 2 місце у ІІ етапі олімпіади з правознавства та 3 місце у ІІ етапі олімпіади з технологій ), Хом‘як Ангеліна( 2 місце у ІІ етапі олімпіади з історії та 3 місце у ІІІ етапі конкурсу МАН із зарубіжної літератури ), Приліп Каріна( 3 місце у ІІ етапі олімпіади з математики ).
Активну участь наш клас брав у спортивних змаганнях з баскетболу, футболу та волейболу.
Варто також згадати і те, що ми мали змогу трішки спробувати себе у ролі журналістів та режисерів, знімаючи фільми на досить цікаві та популярні теми.
А зараз трішки про сумне: у 9 класі наша дружня команда останній раз перебувала у своєму повноцінному складі. Ще 2 роки нам доведеться провести без наших дорогих і завжди найкращих друзів. Нам буде дуже всжко без мужнього Святого Олександра, серйозного Романіва Павла, щирого Багрія Віталія, кумедного Колінця Павла. Нам буде сумно без добрих порад Чорній Інни, без веселих історій Щербань Руслани та без лагідної усмішки Саврас Олі. Ці учні зробили свій вибір, зробили крок у майже доросле життя, тож нехай доля готує для них лише приємні сюрпризи, поруч будуть тільки справжні та вірні друзі, а життя завжди усміхається успіхами.
Загалом 9 клас був дуже цікавим. Були часи напруги, коли ми готувались до іспитів. Були часи радості та сміху, коли ми дружньо на перервах переглядали смішні відео, ділились секретами. Було і добре, і погане, але все одно цей рік завжди житиме у наших серцях.
З новими мріями та сповнені сподівань ступаємо на поріг нового навчального року. Успіху нам усім!!!

/Files/images/IMG-b9d4b8a6add7dd8976fcd7601f5b5f12-V.jpg

Оцінюючи здобутки нового року

18 жовтня 2018р. відбулись учнівські голосування про вибір кандидата на президентство гімназії ім.Романа Завадовича.
У цей же день учениця 10-го класу Олександра Сакали очолила посаду президента гімназії.

25 жовтня 2018р. відбулась прощальна вечірка з волонтером Джеромом Алленом, який родом з Колорадо. Він впродовж 2-х років навчав учнів бути комунікативними і не боятись помилятися.
Учні підготували на захід свої привітання: пісні, танці, гру на саксофоні. Під час святкової атмосфери ми переглядали відео, де були зображені роботи нашої співпраці з волонтером.

/Files/images/FB_IMG_1541490619041.jpg

На кінець року ми можемо похвалитися нашими здобутками:

1. Хом’як Ангеліна - 1 місце у ІІ етапі IX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
2. Приліп Каріна – 3 місце у районному етапі олімпіади з хімії та 5 місце з математики;
3. Романів Олександр.- 2 місце у районному етапі олімпіади з німецької мови;
4. Грибачова Марта – 1 місце у районному етапі олімпіади з англійської мови, 1 місце у конкурсі знавців української мови ім. Петра Яцика, 1 місце у районному етапі олімпіади з української мови та літератури;
5. Мачущак Вікторія - 3 місце місце у районному етапі олімпіади з історії та 2 місце з біології;
6. Павлович Назар - 2 місце у районному етапі олімпіади з фізики;
7. Сакали Олександра- 2 місце у районному етапі олімпіади з трудового навчання та правознавства.
А Грибачова Марта та Павлович Назар стали фіналістами Програми обміну майбутніх лідерів FLEX. А Грибачова Марта стала презером програми і їде на навчання в США! Бажаємо їй успіху!!!
Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi