Тиждень історії

2017-01-27

/Files/images/IMG_0613.JPG

З 23 до 27 січня 2017 року в стінах Зборівської державної української гімназії ім. Романа Завадовича проходив тиждень історії. В його рамках відбувся ряд різноманітних конкурсів, змагань та інтелектуальних ігор. Розпочався тиждень у понеділок відкриттям на гімназійній лінійці та оформленням тематичної виставки плакатів, присвяченої Злуці УНР та ЗУНР. Також було проведено у 7 класі Брейн-ринг: «Загадки Середньовіччя», в якому взяли участь дві команди: «Імені Святої Ольги» (дівчата) та«Імені Святослава Хороброго» (хлопці). Перемогу з невеличкою різницею у кількості балів здобули дівчата.

У вівторок змагалися учні 5 та 8 класу. Серед п’ятикласників у інтелектуальній грі «Юні історики» перевагу у 2 бали здобула команда «Києвичів» над «Рюриковичами». П’ятикласники під час гри показали справжню командну гру, ерудованість та завзяття.

У 8 класі під час індивідуальних змагань з історії стародавнього, середньовічного та нового часу «Найрозумнішим» виявився Романів Олександр.

Інтелект-шоу «Щасливий випадок», що проводилося у середу серед десятикласників, найкмітливішим та найщасливішим визначив ученицю класу – Святу Вікторію.

Естафету у четвер взяв у свої руки 9 клас, в якому було проведено історичну гру «Ерудит», де в запеклій боротьбі найбільшу кількість правильних відповідей дав Мартюк Святослав та отримав звання «Ерудит історії».

Завершився тиждень вечором історії «Іст-фактор»,в рамках якого було проведено інтерактивний інтелектуальний батл серед команд хлопців «Марс» та дівчат «Венера», де сильнішими виявилися дівчата, а останнім заходом вечора і тижня загалом стала дискотека.

Дякуємо усім, хто активно брав участь у тижні історії, та бажаємо й надалі не полишати вивчення цієї цікавої науки!

/Files/images/IMG_0598.JPG

/Files/images/IMG_0591.JPG
/Files/images/IMG_0596.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi