Гімназисти на "Унікумі"

2017-02-27

/Files/images/яяя11111.jpg

Відділом сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації 25 лютого 2017 року організовано проведення регіонального турніру 16 -го чемпіонату Тернопільської області з українських інтелектуальних ігор "УНІКУМ" ім. Героя АТО Ореста Квача в м. Бережани.

За наслідками відбіркового інтернет-турніру, що відбувся 15 лютого 2017 р., Зборівська гімназія ім. Романа Завадовича здобула право взяти участь у змаганнях. Окрім нас в регіональний турнір пройшли ще 11 навчальних закладів з Бережанського, Зборівського, Козівського та Підгаєцького районів.

Гра проходила у два етапи: індивідуальний та командний. У першому – нашим учням щастило більше і в результаті учениця 11 класу Романів Тетяна здобула ІІ призове місце. А ось у командній грі фортуна була не на нашому боці.

/Files/images/яяя333.jpg

Сліпим жеребкуванням ми отримали тематичні запитання у галузі математики та українського кінематографую Гімназисти фінішували у загальному заліку п’ятими.

Загалом гра проходила в досить дружній та невимушеній атмосфері. Усі старалися і сумлінно боролись до кінця, за що велика дяка учням: Ромів Тетяні, Святі Вікторії, Мартюку Святославу, Небесю Нестору та Мочуку Дмитру. Шкода лише, що цього року було введено нові правила і у фінальному етапі змагань, що пройдуть 26-28 березня у м. Заліщики, право участі здобувають лише учасник та команда, що посіли І місце.

/Files/images/яя44444.jpg

Дякуємо організаторам та учасникам за підготовку, емоції та досвід!

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi