«NATUS VINCERE»

2017-03-06

2-3 березня учні гімназії побували в Тернопільському національному економічному університеті та взяли участь в Західноукраїнському інтелектуальному турнірі «NATUS VINCERE» на кубок ректора ТНЕУ. Робота відбувалася у трьох секціях: правова, історико-філологічна, соціально-психологічна.

Працюючи у правовій секуії, учні 9-11 класів мали змогу взяти участь у дебатах, де відстоювали свої позиції та думки щодо запропонованих тем: «Усиновлення українських дітей іноземними громадянами», «Монополія адвокатури», «Виборність суддів: за чи проти».

Наступного дня відбулись інтелектуальні ігри, конкурс капітанів, конкурс дактилоскопування, де ми показали непогані результати та протягом самих змагань дізнались безліч нового. Проте, на жаль, у трійку найкращих не ввійшли, але здобули перемогу у номінації «Хранителі правових традицій», за що отримали нагороди. Також хочемо подякувати нашому куратору Анжеліці Володимирівні, яка завжди допомагала та підтримувала нас.

Сподіваємося, що наступного року ми теж матимемо змогу поборотися у цьому турнірі, та повернемося з кращими результатами.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi