"Mind, Body, and Consent" Mini-Camp "H.E.A.L"

2017-04-29

/Files/images/яяяя777777777.jpg

Сьогодні, 29 квітня, гімназія зустрічала гостей. У стінах нашого закладу під керівництвом волонтерів Корпусу Миру відбувся одноденний англомовний табір “H.E.A.L.», метою якого було обговорення здорового способу життя, а також проблеми ВІЛ/СНІД, міфів та фактів, які стосуються цього захворювання.

/Files/images/яяяя444444.jpg

Учасників очікував надзвичайно цікавий та насичений подіями день.Веселі ігри, інсценізації, обговорення зробили важливі теми доступними та зрозумілими. Гімназисти працювали у двох групах та відвідали чотири заняття: “HIV/AIDS General”, “Healthy Relationships”, “Safer Sex”, «Self-Esteem».

Приємна та невимушена атмосфера налаштувала всіх до продуктивної роботи. Було дуже легко, весело та цікаво. Гімназисти із захоплення виконували отримані завдання та пропонували свої рішення спірних питань, даючи поради.

/Files/images/яяяя22222222.jpg

/Files/images/яяяя6666666.jpg

У рамках табору учні взяли участь у флешмобах «50 Shirt Challenge» та “#standtall for PLWHIV”, щоб підтримати ВІЛ-позитивних людей, які зазнають дискримінації та стигми.

Кожен, хто мав змогу побувати у міні-таборі «H.E.A.L.», дізнався багато нового, а разом з тим, отримав багато позитивних емоцій та вражень.

/Files/images/яяяя1111111.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi