Продовжуємо роботу

2017-11-15

Тренери «Демократичної школи» Олександр Фомічов та Ярина Сухецька

15 листопада 2017 року в рамках проекту «Демократична школа» провели проміжний моніторинг змін в діяльності Зборівської гімназії за період участі у програмі з лютого до листопада 2017 року. Приємно, що Олександр та Ярина відзначили ряд досягнень учасників навчально-виховного процесу. Під час тренінгу команди адміністрації, вчителів, батьків та учнів ділилися своїм баченням «Історії змін».

Отже, за час роботи у проекті спільними зусиллями розроблено Положення про навчальний заклад, внесено зміни до внутрішньотрудового розпорядку, колективного договору, доповнено Положення про учнівське самоврядування; про організацію чергування по гімназії, а також відкореговано та затверджено Правила для гімназистів. Нові правила обговорювалися окремо в учнівському, вчительському та батьківському колективах. На спільному засіданні педагогічних рад та рад закладу (березень, червень) було прийнято остаточне рішення з дотримання ОДГ/ОПЛ у навчальному закладі. Відповідно до вимог дані документи розміщені на сайті гімназії.

Моніторинг показав результативну роботу дружньої команди Зборівської гімназії. Гордитися є чим! Але є над чим працювати.

Отож, будемо сміливо рухатися до поставленої мети!

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi