• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар вчителів іноземних мов

Районний семінар вчителів іноземних мов

2017-11-23

/Files/images/я2017_сім2.jpg

23 листопада в Зборівській державній українській гімназії ім.Романа Завадовича відбувся районний семінар для вчителів іноземних мов на тему "Активізація мовного інвентаря через використяння інноваційних технологій". Білогурська Ірина Михайлівна, вчитель англійської мови, та Якубець Надія Ігорівна, вчитель німецької мови, поділилися з колегами своїм досвідом роботи. Волонтер корпусу миру США в Україні м-р Джером Аллен провів з педагогами активні навчальні ігри та руханки.

Гімназисти Назар Павлович та Ірина Мельник презентували навчальний заклад англійської та німецькою мовами. Алла Борик, Анастасія Будник, Дарина Павлович захищили проекти "My favourite Ukrainian singer". Софія Ковбасюк презентувала проект про національну німецьку кухню.

На завершення семінару гості переглянули інсценізацію української народної казки "Колобок" на сучасний лад. Головними героями були Леськів Вероніка, Грицишин Яна, Павлович Станіслав, Комар Олександр, Стельмах Владислав, Стельмах Богдан та Ленар Андрій.

Дякуємо учням, які були залучені до проведення семінару. Їхня активність і уміння найкраще демонструють результати нашої спільної роботи та показують, як успішно реалізувати теорію та задуми на практиці.

/Files/images/я2017_сім1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi