• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акт Злуки 22 січня – знакова подія української історії

Акт Злуки 22 січня – знакова подія української історії

2018-01-22

/Files/images/я2018_іст2.jpg

Відзначення 99 річниці проголошення акту Злуки УНР та ЗУНР і Дня Соборності України в гімназії проходить в рамках тижня історії. Уже вкотре його традиційно приурочуємо січневим подіям та їх ролі у державотворенні.

Цикл уроків історичної правди «Соборність крізь віки» організовано вчителем історії Сухорибком М.І. Заняття проходять у формі інтелектуальних ігор : для учнів 10 класу – «Щасливий випадок», 11класу – «Слабка ланка». Тематикою ігор передбачено використання матеріалів про етапи визвольних змагань українського народу на шляху до утвердження державності, розроблених Українським інститутом національної пам’яті.

Кращі знання з історії показали Янковська Варвара, Лукачат Марта, Мартюк Святослав,Небесь Нестор, Бурдик Володимир – 10 кл., Бортник Христина, Паньків Ірина – 11 кл.

Для учнів 5-6 кл. проведено уроки української єдності з використанням відеороликів «Люди Свободи» та матеріалів виставки тематичної літератури у бібліотеці. Гімназисти активно долучилися до проведення святкового концерту у міському Будинку культури.

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi