• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Ми навчаємося не для школи, а для життя" (Сенека)

"Ми навчаємося не для школи, а для життя" (Сенека)

2018-01-24

/Files/images/я2018_1пс.jpg

24 січня в гімназії відбулася зустріч із автором програми «Універсал», яка орієнтована на психолого-педагогічне проектування особистісного розвитку учнів, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри психології ЦІППО АПН України, старшим науковим співробітником Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи В. О. Киричуком.

У рамках круглого столу було обговорено такі питання: особливості проведення Всеукраїнської конференції у квітні 2018 року, планування навчально-виховної роботи за допомогою проектуючого комплексу «Універсал», а також відбувся обмін досвідом роботи у цій системі. Педагогічний колектив отримав відповідні методичні рекомендації.

Хочемо зауважити, що працюючи за цією інноваційною системою, ми сприяємо цілісному психолого-соціальному розвиткові учнів, соціалізації особистості й ефективно включаємося у різні форми сумісної та колективної діяльності, створюємо сприятливі умови розвитку учнів, застосовуємо особистісно-розвивальні підходи.

Учасники зустрічі мали можливість обмінятися думками та отримати відповіді на питання, що виникли у процесі роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi