Святослав Край у гімназії

2018-04-16

/Files/images/я2018_ск1.jpg

У понеділок, 16 квітня, у гімназію із концертною програмою завітав учасник шоу «Україна має талант», керівник естрадної студії «Водограй», буковинський волонтер – Святослав Край. Співак прибув до нас із благодійною метою – збір коштів для потреб бійців АТО.

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх, хто віддав своє життя, захищаючи кордони нашої держави. Отець Михайло зачитав молитву та закликав не бути байдужими у такий нелегкий для України час.

Українська пісня єднає серця і не дозволяє забути, що мова, культура і традиції – це те, що робить нас українцями, патріотами. Відвідуючи навчальні заклади, пан Святослав нагадує, що наша підтримка – найважливіша складова, що творить дух нації й дарує надію нашим захисникам.

Батьки гімназистів, учасники АТО – Петро Ясній і Петро Бартош висловили подяку Святославові Краю за те, що виконує таку благородну і важливу місію.

Із щирими словами вдячності виступили директор гімназії Ярослава Ярославівна Ковбасюк та заступник начальника – начальник відділу освіти управління освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту Зборівської міської ради Тетяна Володимирівна Тихоліз.

Тепла бесіда, українські пісні, розповіді про фронтове життя не залишили нікого байдужим.

Дякуємо панові Святославу і зичимо успіхів у його починаннях.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi