• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учнівська науково-практична конференція

Учнівська науково-практична конференція

2018-04-17

У вівторок, 17 квітня, у гімназії відбулася учнівська науково-практична конференція «Внесок учених «Галицького географічного грона» у розвиток географічної науки в Україні». Учні 8 класу, слухачі секції «Географія» Зборівської філії МАН України, Ковбасюк С. («Життєвий і науковий шлях Степана Рудницького»), Грицишин Я.(«Степан Рудницький – фундатор української наукової географії»), Ремез Х.(«Внесок Володимира Кубійовича у розвиток української географії»), Слівінська Х. («Олена Степанів і її науковий доробок»), Кулик Т. («Життєвий шлях Олени Степанів») і Горпинюк М. («Внесок Валентина Садовського у розвиток української географії») презентували свої доповіді про відомих географів Галичини, знаних у всьому світі.

Роботу конференції розпочали із вітального слова директора гімназії Ковбасюк Я.Я. та учителя географії Цвігун Т.Т. Запрошені гості, відповідальна за роботу Зборівської філії МАН Дідушицька Б.С. та викладач секції «Англійської мови» Баліцька Л.В., подякували гімназистам і побажали наснаги та натхнення у роботі.

На завершення Заставецька Л.Б., професор, доктор географічних наук, наголосила на необхідності пам’ятати і популяризувати здобутки наших видатних земляків.

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi