Літо, зустрічай!

2018-06-21

Завершився третій тиждень активних і цікавих занять у таборі “Wonderland”. Ігри, пісні, жарти, веселі постановки, експерименти та досліди зробили цей час яскравим та справді незабутнім. Невимушена атмосфера і добродушні наставники мотивували нас до відкриття нового і незвіданого.

Працюючи з волонтерами Корпусу Миру (Джеромом Алленом, Керолайн Кауфман, Бріанкою Сміт, Таєм Смітом), ми перейнялися їхнім позитивним запалом та із задоволенням брались за нові проекти, майстрували, малювали, творили.

Укотре переконалися, що спорт – це не тільки корисно, а й дуже весело. Демонструючи свої таланти, ми навчилися переборювати страх і переживання. Оволоділи гарними вміннями командної роботи. Радість перемоги була найсолодшою, а найголовніше – це відсутність розчарування при невдачах, адже кожна помилка – це досвід, який допомагає стати кращими, впевненішими і відкритими для чогось нового.

Ми мандрували рідними стежками, насолоджуючись красою Тернопілля. Фантазували і ділилися своїми мріями. Поринули у Країну Чудес, створивши барвистий світ за законами дитинства, у якому немає заздрості, підступності і підлості, лише щирі посмішки, відверті розмови і позитивні емоції.

Дякуємо усім, хто розфарбував наше літо усіма кольорами веселки, створивши неймовірні враження та незабутні спогади!

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi