Свято інтелекту і таланту

2019-05-17

/Files/images/я2019_д1.jpg

Дружня гімназійна спільното!

Дружня гімназійна спільното!

Високий натхнений наш злет.

В науці, у праці, в мистецтві

Ми разом крокуєм вперед.

З нагоди Дня науки України та з метою підтримки і заохочення інтелектуально і творчо обдарованих дітей 17 травня 2019 у Зборівській гімназії ім. Романа Завадовича відбулося Свято інтелекту і таланту. Девізом урочистого дійства стали слова І.Франка: «Дух. Наука. Думка. Воля….».

З привітальним словом до гімназистів звернулися директор гімназії Ковбасюк Я.Я.та методист МАН Дідушинська Б.С.(м.Тернопіль). У напутніх словах зазначалося, що вершини наукового Евересту підкоряються тим, хто вміє наполегливо працювати. Тільки відданість своїй справі може стати запорукою великого успіху.

В гімназії навчаються саме ті діти, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю. Це - майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків. Людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Широкі знання, звичка мислити, благородство почуттів є саме тими трьома якостями, що формують ці крила, і з якими людина є освіченою у повному розумінні цього слова.

11 юних дослідників презентували свої роботи у секціях природничо-математичного напряму(Бурдик В., Мартюк С., Мельник Н., Михайлишин М., Ремез Х., Кулик Т., Слівінська Х..Манащук Р., Прокопович О., Рум’яна А., Оленин І.) та 11 натхненно працювали у суспільно-гуманітарних секціях (Янковська В., Берлізева А., Борик А., Полева Х., Мізь Є., Прокопович О.,Дудкевич О., Дудкевич Х., Мельник І., Хом’як А., Сакали С., ). Слід відзначити, що учениця 8 класу Берлізева А. успішно захистила свої роботи відразу з трьох навчальних предметів: української мови, історії та зарубіжної літератури.

Щиро вітаємо усіх гімназистів-дослідників. Нехай ваше прагнення розвивати себе у сфері науки ніколи не згасає.

Знаходьте час для відкриттів – це умова успіху!

Знаходьте час для роздумів – це джерело сили!

Знаходьте час для читання – це джерело знань!

Знаходьте час для мрії – це шлях до зірок!

Знаходьте час для творчості – це муза душі!

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi