• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Великі люди у малому світі (історія успішного українця)

Великі люди у малому світі (історія успішного українця)

2021-11-12

/Files/images/Гаврилишин.jpg

Великі люди у малому світі (історія успішного українця)

Усе, що я зробив у житті, я починав із мрії.

Я переконаний, надзвичайне – можливе, якщо ви лише відчуваєте цей стан.

Богдан Гаврилишин

З 1 до 12 листопада 2021 року з нагоди відзначення Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина у Зборівській гімназії ім. Романа Завадовича було проведено низку заходів.

Члени учнівського самоврядування у формі бесіди-диспуту «10 кроків до успіху» (крізь призму світоглядних позиції та життєвих здобутків нашого краянина – Богдана Гаврилишина) розмірковували про відповідальність та її значення для самореалізації особистості.

Учителі історії Я.Я.Ковбасюк та М.Я.Скиба провели для гімназистів лекції з елементами тренінгу «Рецепти успіху від Богдана Гаврилишина». Також здобувачі освіти мали можливість збагатити знання про життя відомого українця й надихнутися його історією успіху під час виховних годин («Віхи долі Богдана Дмитровича») та годин спілкування («Декларація відповідальності»).

Надзвичайно цікавою, пізнавальною та змістовною була форма роботи, яку запропонувала гімназистам учениця 11 класу, слухачка МАН України Алла Борик, – засідання круглого столу «Кодекс відповідальної людини». Наукова розвідка учениці «Богдан Гаврилишин – економіст, професор, благодійний та громадський діяч» (науковий керівник – Я.Я. Ковбасюк) послугувала осердям мультимедійної презентації, яку переглянули й активно обговорили старшокласники, відповідаючи на запитання про те, що формує моральний стержень особистості, загартовує волю, мотивує до розвитку. Під час інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» учасники заходу працювали над Декларацією відповідальності людини Богдана Гаврилишина.

Проведення тижня відповідальності людини в закладі було дуже насиченим. Надіємося, що кожен учасник освітнього процесу віднайшов власний рецепт успіху й намагатиметься втілити все задумане в реальність. Живіть із мрією, мрійте, щоб жити.

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi