У 2013-2014 н. р. велика увага приділялася підвищенню кваліфікаційного рівня педагогічних працівників, впровадження сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій. Систематично та продуктивно працювала методична рада гімназії, на засіданнях якої виносились важливі та актуальні питання методичної роботи в закладі та співпраця з ТОТКВ МАН України

/Files/images/10_4.jpg

На початок навчального року в секціях філії навчалося 207 учнів. Укомплектовано 6 секцій з середньою наповнюваністю 15 слухачів. Навчальні програми з усіх предметів в секціях – виконані.

Відкрито секцію фізики на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м. Зборова (17 учнів-слухачів, викл. Грийцаровська І.В.). Крім того, педпрацівники гімназії, залучались до роботи у районних та обласних методичних структурах (Ключник Н.С., Паньків Г.С., Кохан Н.М.).

/Files/images/Семінар із світової літератури квітень 2013 ))) 001.jpg

На базі гімназії проведено обласний семінар методистів з основ здоров’я з формування здоров’язбережувальних компетентностей учасників НВП (Кохан Н.М.).

Проведено урочисту академію з нагоди дня народження Р.Завадовича та Дні ділової активності.

Під керівництвом методичної ради педагогічний колектив значну увагу приділяв підготовці учнів до участі в конкурсі-захисті учнів-слухачів Зборівської філії МАН України, предметних олімпіадах, інтелектуальних та творчих конкурсах.

У 2013-2014 н.р. гімназисти вибороли 22 призових місць: 6 – І, 8 –ІІ, 8 – ІІІ.

В обласному етапі гімназисти здобули 3 призових місця:

  • Завербна Марія (українська мова – ІІІ місце та І місце в Міжнародному конкурсі знавців української мови ім.. Т.Шевченка),
  • Постоловська Світлана (англійська мова – ІІІ місце),
  • Бігус Віктор (трудове навчання – ІІІ місце).
Марія Завербна - переможець ІV етапу мовно-літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка (2012) та переможець ІІІ етапу (2013) а також вона - переможець ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» (2013).

Шестеро учнів стали переможцями ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України:

  • Завербна Марія – ІІІ місце з історії України,
  • Банадига Руслана – ІІІ місце з географії,
  • Семенина Вікторія – І місце з правознавства, ІІІ місце – з української мови,
  • Грицай Марія – ІІ місце з історії України,
  • Веретільник Марія – ІІІ місце з біології,
  • Гуменна Марія – ІІІ місце з української мови.
Багрій М. (фізика) та Шинклер Тарас (біології) – науково-дослідницька робота учнів 6-8 кл. (ЗОШ № 1 м.Зборова)

Завербна М. – учасник обласної краєзнавчої конференції «Роде наш красний – роде наш прекрасний» - в номінації «Фольклор і етнографія» (наукове дослідження про історію фольклорного колективу с. Жабиня Зборівського району)

/Files/images/Шевченківські дні 2014.jpgСвято «Володар в царстві духу» (до 200 річчя від Дня народження Т.Шевченка) – березень

Всеукраїнський конкурс шкільних медіа «Прес – весна на Дніпрових схилах».

Всеукраїнський конкурс на кращий методичний матеріал туристсько-краєзнавчої тематики (Сухорибко М.І., Ковбасюк Я.Я.)

·Патріотичний проект «На хресті Голодомору» - С.Добуш, Ганьбергер В.

· Манівці філії є постійними учасниками Всеукраїнських тижнів права. На базі Зборівської філії МАН проведено правовий лекторій за участю Тернопільського ресурсного центру, тренінг з протидії торгівлі людьми та нелегальної міграції організований Тернопільським міським жіночим клубом «Відродження нації».

Слухачі філії активні учасники різних інтерактивних конкурсів «Кенгуру», «Грінвіч», «Геліантус», «Лелека» тощо

/Files/images/IMG_1797.jpg 29.10.2013 Мандрівний фестиваль DocudaysUA завітав у гімназію!

У рамках фестивалю під назвою «Дні кіно про права людини»? манівці переглянули документальні кінофільми та написали на них відгуки.

Значна увага приділялась роботі учнівського наукового товариства «Думка», художньої студії, журналістського клубу, Євроклубу та інтелектуального клубу «УНІКУМ» (Ганьбергер Віталія ІІІ місце серед кращих гравців області).

У 2012-2014 н.рр. на базі гімназії двічі працював 10-ти денний англомовний табір (за сприяння волонтерів Корпусу Миру США в Україні.

Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу екологічних проектів «Птах року» та диплом учасника Міжнародного конкурсу «Служіння заради миру».
Гімназисти брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Відкритий світ».
Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi