• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

2019-02-17

/Files/images/я2019_зМАН.jpg

16 лютого 2019 року у приміщенні Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка зібралися більше 200 юних науковців на урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Зборівську філію представляли гімназисти Полева Христина , Лукачат Марта, Слюсарчук Аліна, Мельник Ірина, Хом’як Ангеліна, Янковська Варвара.

ІІ тур ІІ етапу проходив у СШ І-ІІІ ст. №5 з поглибленим вивченням іноземних мов. Учасники працювали у 19 секціях та 4 відділеннях . Велике різноманіття нових тем та несподіваних знахідок, безліч доріг, на яких завжди є місце для кроку вперед – це та особлива атмосфера, яка об’єднує конкурсантів. Гімназисти презентували результати своїх досліджень у секціях психології та педагогіки, української літератури, зарубіжної літератури та фольклористики, англійської мови, правознавства та соціології, історичного краєзнавства та археології, всесвітньої історії.

Щиро вітаємо переможців: Полеву Христину (І місце), Янковську Варвару (ІІ та ІІІ місця), Лукачат Марту, Слюсарчук Аліну, Ірину Мельник, Хом’як Ангеліну (ІІІ місце).

Бажаємо талановитим учням нових перемог у подальшому підкоренні вершин світової науки!

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi