/Files/images/2022_8_1.jpg

От і настав час підводити підсумки. Завершився дуже непростий навчальний рік. Ми стали на цілий рік старші та досвідченіші. Завершився 8 клас і готуємось стати учнями 9 класу – випускниками. Попереду чекає тернистий шлях підготовки до екзаменів та звісно важкий вибір що ж робити далі. Проте це буде ще не скоро.
Напруга зростала ще з осені – слово «карантин» було у всіх на вустах і всі хто із острахом, хто із радістю чекали виходу на дистанційне хоч на тиждень-другий. Проте це не завадило нам взяти участь у щорічному веломарафоні для вшанування пам’яті Андрія Рави.
Бажання учнів потроху здійснювались і то один то інший клас ішов на карантин на кілька днів, але… ми тримались і до самих канікул стійко гризли граніт науки у школі.
Звісно не обійшлось без приємних моментів – «піжамний» день, ігри і веселощі, перемоги на змаганнях та дикий креатив. Напевне мало хто зможе повторити настільки незабутнє англійське чаювання, а про театральну постановку взагалі уже з’явились меми. І звісно, як без звичних пустощів в коридорі та невинних порушень правил, адже правила і створили, щоб хтось міг їх порушити.
А потім пройшли канікули і прийшла війна. Вона змінила все. Багато наших друзів виїхали закордон, хтось лише на трішки, а хтось назавжди. Використовуючи уже напрацьовані навички навчання онлайн ми таки здобували знання, але сум пронизував кожний урок і кожне домашнє завдання.
Навчальний рік закінчився, проте останній дзвоник не пролунав на святковій лінійці цього року, тому ми, восьмикласники, зустріли його хоч і не в повному складі, проте все ж таки дружньою сім’єю поза шкільними класами. У кожного в очах читались як страх перед майбутнім, так і надія, що все буде Україна!

/Files/images/2022_8_8.jpg

/Files/images/2022_8_9.jpg

/Files/images/2022_8_10.jpg

/Files/images/2022_8_7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi