Цього року в нашому класі навчається 17 дружніх, доброзичливих і сміливих учнів. Розпочали ми навчальний рік із гри «Країна гідності»,яка спрямована на вивчення соціальних прав через освіту з прав людини.
Діти згуртовані і вміють вирішувати справи із власної ініціативи, також не байдужі до загальногімназійних заходів та акцій. Дев’ятикласниця Дудкевич Христина цього року стала прем’єр міністром гімназії, що дозволило їй активно долучатись до Гімназійного парламенту та впроваджувати власні ідеї.
Відмінниками у навчанні стали такі учні: Громик Анастасія, Михайлишин Маряна, Мушинський Ростислав, Коцур Марія, Мельник Наталія, Дудкевич Христина.
А Коцур Марія, Мельник Наталія, Михайлишин Маряна, Громик Анастасія захищали честь гімназії на районних і обласних олімпіадах. Хлопці і дівчата долучались також до різноманітних спортивних заходів, адже заняття фізкультурою є їх улюбленою справою. А наша спортсменка Олена Бартош здобула золоту медаль на змаганнях з теквандо в Португалії.
Учні дев’ятого класу брали участь у різноманітних профорієнтаційних заходах та у виховних заходах класу. Зокрема «Обери професію своєї мрії», «Українські волонтери відважні і дивовижні», «Твоя суперпрофесія», «Особливості діагностики професійних здібносте за допомогою Інтернет ресурсів», «Особливості професійного вибору», «Емоційний інтелект як одна із важливих навичок в 21 столітті», «Протидія булінгу. Протидія насильству» та інші.
Завершили ми навчальний рік круглим столом, на якому підвели підсумки 5 років гімназійного життя: переглянули давні фотографії і відкрили «Капсулу часу», яку заклали в 6 класі, що було дуже емоційно і нагадало моменти із шкільного життя.
/Files/images/2022_9_1.jpg
/Files/images/2022_9_6.jpg
/Files/images/2022_9_5.jpg
/Files/images/2022_9_4.jpg

/Files/images/2022_9_3.jpg/Files/images/20222_9_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi