11 клас - суміш ностальгії та оптимізму

Ось і протоптала нам доля стежину в доросле життя. Ми довго чекали цієї події, закінчення одинадцятого класу, та не думали, що це відбудеться так незвично. Надіялися, що завершимо цей навчальний рік у стінах рідної гімназії, що побуваємо на нашому випускному балу, разом зустрінемо дивовижний схід сонця, але, на жаль, життя внесло свої корективи. Все, про що ми мріяли, не вдалося втілити в реальність, та найголовнішим є те, що в нашому серці залишилося багато спогадів, що ми стали справжньою гімназійною родиною.
Так, це кінець шкільних років, але, безумовно, не кінець дружби!Найщиріші слова подяки присвячуємо нашим вчителям! Ви завжди були поруч, переживали з нами успіхи та невдачі, маленькі радощі та прикрощі, заклали основу відносин взаємної любові та поваги один до одного. Дякуємо за невтомне прагнення передати учням свій величезний багаж знань і умінь, за терпіння і доброзичливість, за готовність завжди прийти на допомогу, за вміло організоване гімназійне життя! Нехай ваш багаторічний досвід роботи та невичерпний ентузіазм відданості справі продовжує перетворювати у вогонь знань іскри допитливості в серцях учнів. Дякуємо вам за все!
Оскільки здача ЗНО позаду, то попереду втілення мрій про вступ до вузів. Успіхів нам і пам’ятаймо, що кожен із нас – особливий, тому заслуговує отримати найкраще від життя!

/Files/images/2020_11клас_1.png

/Files/images/2020_11клас_2.png

/Files/images/2020_11клас_3.png

/Files/images/2020_11клас_4.png

/Files/images/2020_11клас_5.png

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi