Разом нас багато ...

Навчальний 2019-2020 рік для 2(6) класу гімназії пройшов дуже насичено та ознаменувався масою вражень та нових відкриттів. Чим же ж відзначився цей рік для 6 класу?

Перша новина зустріла учнів одразу 1 вересня – класна сім’я отримала нового класного керівника – Михайла Ярославовича Скибу. Не встигли вони пережити таку зміну, як прийшло нове потрясіння – вони вже не наймолодший клас гімназії. Тож їм, як уже старшим колегам, потрібно було привітати у гімназії нових першачків та спробувати передати їм свій багатий досвід.

/Files/images/Доброта 2020.png

Час ішов і ось уже жовтень та день учнівського самоврядування! Діти з превеликою радістю зустріли заміну вчителів учнями 11 класу та цікавим і веселим проведенням звичних уроків.

Аж ось і Новий Рік – гімназійне свято завершення року та початку зимових канікул. 6 клас у всьому складі узяв участь у привітанні гімназистів із таким довгоочікуваним святом із піснею «Білий сніг». І їм так сподобалось співати, що на концерт до дня святого Валентина, вони, в подарунок, підготували знову пісню, але цього разу на іноземній мові – «I love you».

/Files/images/2020_6клас_1.jpg

Весна прийшла як завжди неочікувана, проте радість від приходу тепла була значно зменшена вимушеним прощанням із стінами гімназії – почався карантин. Проте, наших хоробрих шестикласників цим не злякати – вони мужньо прийняли виклик ізоляції та дистанційного навчання та пройшли це надскладне випробування.

Але не навчанням єдиним жили наші гімназисти – і в спорті було здобуто високі досягнення. Наші хлопці взяли участь як в гімназійних, так і в районних змаганнях та показали високі результати з фізичної культури. А завдяки старанням шкільного психолога діти взяли участь у Дні Доброти та познайомились із домашніми улюбленцями своїх колег та представили публіці своїх.

Так і пройшов рік для 2(6) класу гімназії – у клопотах, постійному удосконаленні та успіхах при підкоренні нових вершин.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi