/Files/images/я2020_99 кл.JPG Ось і закінчився ще один навчальний рік. Для всіх нас він був особливим. Залишились позаду цікаві уроки і веселі перерви, спортивні змагання і підготовки до предметних олімпіад, гімназійні свята і дискотеки. Цей рік був сповнений незабутніми враженнями і подарував нам сотні нових можливостей.

Дистанційна освіта кинула нам виклик, перевіряючи нашу відповідальність, самоорганізованість та самоконтроль. Навчання онлайн допомогло нам зрозуміти себе: підкреслило наші переваги і показало над чим потрібно попрацювати ще. Ми подолали це випробування і стали впевненіші у власних силах.

Ми - активні! Ми співаємо, малюємо, займаємося спортом. Ми - дружні! Завжди готові прийти на допомогу. Ми веселі! Любимо жартувати. Ми - добрі! Ми завжди намагаємося підтримати один одного.

/Files/images/я2020_9кл8.jpg

Так, інколи ми лінуємося. Нам не завжди хотілось виконувати домашні завдання, писати вправи, вчити вірші та читати параграфи у підручниках. Нам хотілося пограти у сніжки, побігати з м'ячем, згадати смішні, безглузді ігри. Ми просто, хоч ненадовно, хотіли поринути у безтурботне дитинство, яке так невпинно біжить від нас.

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi